Koe. Aisti. Virkisty.

VALMENTAJA Nina

Matkallanne kohti hyvinvoivaa mieltä ja kehoa teitä ohjaan minä, Nina Mujunen. Olen Vihtiläinen kahden ihanan pojan äiti. Olen myös koulutettu ryhmäliikunnanohjaaja, hyvinvointi- ja ravintovalmentaja, psyykkisen painonhallinnan valmentaja, Metsämieli-vetäjä ja Luontoyhteysohjaaja. Ja paljon muuta!

Minulla on taustalla pitkä ura ulkomailla taloushallinnon vastuullisissa tehtävissä sekä omakohtainen kokemus siitä, kuinka helppoa on ajautua kiireen oravanpyörään ja unohtaa omasta hyvinvoinnista huolehtimisen tärkeys.

Minua ajoi eteenpäin tunnollisuus ja halu näyttää itselle, että minä pystyn. Pitkät työpäivät päättyivät unettomiin öihin. Työ- ja vapaa-aika sekoittuivat. Söin kun muistin eikä harrastuksiin riittänyt energiaa. Oma jaksaminen oli koetuksella. En elänyt arvojeni mukaista elämää. Sanoin yhtä, tein toista. Sisälläni kalvoi tunne, että tämän ei kuuluisi mennä näin.

Vuonna 2013 tein rohkean päätöksen ja hyppäsin pois kansainvälisen yrityksen vaativasta, mutta turvallisesta oravanpyörästä. Aloitin tutustumisen itseeni – aikuiseen minään. Pysähdyin pohtimaan, mitä oikeasti haluan tehdä elämälläni. Pohdinnoissa nousi selkeästi esiin luonto ja liikunta. Halu elää merkityksellistä elämää, halu olla läsnä omille lapsilleni.

Motivate Nina
Motivate

YRITYS

Aloitin yritystoiminnan pienimuotoisesti vuonna 2014 ryhmäliikuntatunteja paikallisilla liikuntaseuroilla ja kuntosaleilla ohjaten. Työ oli antoisaa ja odotin viikoittaisia ohjaustuntejani. Mutta. Tunsin, että palapelini ei ollut vielä eheä. Jotain puuttui.

Olen vuosien varrella kehittänyt itseäni ja monipuolistanut osaamistani erilaisilla koulutuksilla ja kursseilla. Tuntui, että mitä enemmän opin, sitä enemmän uteliaisuuteni ja tiedonjanoni kasvoi. Tiedostamattani aloin rakentaa pohjaa kokonaisvaltaisemmalle hyvinvoinnin kokonaisuudelle. Kokonaisuudelle, joka kehittyy ja muotoutuu edelleen oman kasvuni mukana.

Syksyllä 2018 tunsin olevani paikassa, jossa minulla oli riittävästi kokemusta, intohimoa ja työkaluja alkaa jakamaan hyvää oloa myös muille. MOTIVATE hyvinvointipalvelut näki päivänvalon.

MOTIVATEN toiminnan pohjana ovat minulle tärkeät arvot: kiireettömyys, läsnäolo, yhteistyö, luottamuksellisuus, positiivisuus ja ilo.

Between every two pines is a doorway to a new world.

– John Muir –